Opis kursa

Sadržaj je nešto što privlači pažnju publike. Ukoliko sadržaj ne izaziva reakciju ljudi, onda ni naredni koraci u promociji neće mnogo pomoći. Sadržaj je široka tema o kojoj može biti napravljeno beskonačno lekcija. Ovaj kurs koncipiran je tako da sadrži sve najbitnije segmente o kreiranju sadržaja za društvene mreže i landing stranice.

Glavni fokus treba prebaciti sa opisa proizvoda na ljude. Pisanje teksta koji prodaje je najizazovniji deo kreiranja sadržaja i na to je posebno stavljen fokus.

Broj lekcija: 13 19 h 4 min.
  • Kako da odrediš ko je Profil/Avatar kupca kome se obraćaš? 
  • Šta su benefiti proizvoda i kako da ih pravilno pišeš u objavama? 
  • Kako da napišeš tekst za landing koji prodaje? 
  • Kako da pišeš tekst koji je dobro optimizovan? 
  • E-mail marketing 

Istok Pavlović

Internet preduzetnik sa 22 godine iskustva u digitalnom marketingu. Kao autor legendarnog marketing bloga, ima preko 100.000 pratilaca sa celog Balkana. Osnivač niza online biznisa na globalnom tržištu. Vodio marketing u kompaniji Frame, najuspešnijem srpskom startupu. Ekspertize: content marketing, viralni sadržaj, copywriting.

Napravi nalog već danas
i započni besplatno

Registruj se i dobićeš pristup svim kursevima na 1 dan!

Ovde možeš ostavite svoje podatke, dok u sledećem koraku imaš mogućnost da izabereš Masterbox ili Masterbox Pro paket. Plaćanje je moguće: karticom, fakturom, uplatnicom, e-bankingom a za plaćanje iz inostranstva postoji i mogućnost plaćanja PayPal-om.