Opis kursa

Ako želiš da radiš kao frilenser – čime sve možeš da se baviš i koje oblasti da pokriješ, kako da otvoriš svoju firmu i na koji način i koliko klijenata da vodiš.

Ako želiš da razviješ karijeru u digitalnom marketingu – šta je sve potrebno da naučiš i kako da to postigneš, kako da se zaposliš u agenciji ili firmi kojoj je potreban kvalitetan marketar. Analiziraćemo oglase za posao, ali i uraditi pripremu za intervju.

Ukoliko želiš da svoj frilenserski posao podigneš na viši nivo i otvoriš marketinšku agenciju – pokrili smo sve. Od papirologije do metodologije, regrutacije zaposlenih, preko organizacije tima i podele posla i postizanja maksimalnih rezultata.

Ovaj kurs ima tri celine nakon čijeg slušanja ćeš imati jasnu sliku o načinu poslovanja iz tri različita ugla i moći ćeš bez nedoumica da počneš da se baviš ovim poslom.

Broj lekcija: 27 6 h 33 min.
  • Šta sve možeš da radiš kao frilenser, koje oblasti možeš da pokrivaš, koji tip firme da otvoriš?
  • Na koji način možeš da pronađeš klijente, kako da sastaviš ponudu i da znaš šta je sve potrebno od prateće dokumentacije?
  • Kako da se zaposliš u marketingu i radiš ovaj posao? Kako da prepoznaš oglas za posao, kako da se pripremiš za intervju i imaš dobar nastup na razgovoru?
  • Na koji način da zadržiš posao u digitalu i kako da napreduješ?
  • Kako da s/otvoriš marketinšku agenciju, na koji način da formiraš tim, kako da kvalitetno vodiš posao i organizuješ ljude kako biste postizali maksimalne rezultate?

Ivan Bildi

Facebook Ads Specialist sa 10 godina iskustva u ovoj oblasti. Pored oglašavanja i optimizovanja reklama, Ivan uspešno „raspetljava“ sve nejasnoće u vezi sa strukturiranjem Business manager-a i problemima koji nastaju usled nepravilnog povezivanja naloga na društvenim mrežama.

Napravi nalog već danas
i započni besplatno

Registruj se i dobićeš pristup svim kursevima na 1 dan!

Ovde možeš ostavite svoje podatke, dok u sledećem koraku imaš mogućnost da izabereš Masterbox ili Masterbox Pro paket. Plaćanje je moguće: karticom, fakturom, uplatnicom, e-bankingom a za plaćanje iz inostranstva postoji i mogućnost plaćanja PayPal-om.