Opis kursa

Ako želite da radite kao frilenser – čime sve možete da se bavite i koje oblasti da pokrivate, kako da otvorite svoju firmu i na koji način i koliko klijenata da vodite.

Ako želite da razvijate karijeru u digitalnom marketingu – šta je sve potrebno da naučite i kako da to postignete, kako da se zaposlite u agenciji ili firmi kojoj je potreban kvalitetan marketar. Analiziraćemo oglase za posao, ali i uraditi pripremu za intervju.

Ukoliko želite da svoj frilenserski posao podignete na viši nivo i otvorite marketinšku agenciju – pokrili smo sve. Od paprilogije do metodologije, regrutacije zaposlenih, preko organizacije time i podele posla i postizanja maksimalnih rezultata.

Ovaj kurs ima tri celine nakon čijeg slušanja ćete imati jasnu sliku načinu poslovanja iz tri različita ugla i moći ćete bez nedoumica da počnete da se bavite ovim poslom.

Broj lekcija: 26 6 h 13 min.
  • Šta sve možete da radite kao frilenser, koje oblasti možete da pokrivate, koji tip firme da otvorite?
  • Na koji način možete da pronađete klijente, kako da sastavite ponudu i znate šta vam je sve potrebno od prateće dokumentacije?
  • Kako da se zaposlite u marketingu i radite ovaj posao? Kako da prepoznate oglas za posao, kako da se pripremite za intervju i imate dobar nastup na razgovoru?
  • Na koji način da zadržite posao u digitalu i kako da napredujete?
  • Kako da s/otvorite marketinšku agenciju, na koji način da formirate tim, kako da kvalitetno vodite posao i organizujete ljude kako biste postizali maksimalne rezultate?

Ivan Bildi

Facebook Ads Specialist sa 10 godina iskustva u ovoj oblasti. Pored oglašavanja i optimizovanja reklama, Ivan uspešno „raspetljava“ sve nejasnoće u vezi sa strukturiranjem Business manager-a i problemima koji nastaju usled nepravilnog povezivanja naloga na društvenim mrežama.

Prijavite se na Masterbox program

Ovde možete ostavite svoje podatke, dok u sledećem koraku imate mogućnost da izaberete Masterbox ili Masterbox Pro paket. Plaćanje je moguće: karticom, fakturom, uplatnicom, e-bankingom a za plaćanje iz inostranstva postoji i mogućnost plaćanja PayPal-om.