Opis kursa

Kako da sadržaj koji se nalazi na tvom sajtu bude što bolje vidljiv na Googlu i kako da ti uz pomoć ključnih reči  i alata to postigneš? SEO kurs pomoći će ti da to postigneš.

Mogućnost da te što više ljudi lakše pronađe u pretrazi, tvoj sajt kao jedan od prvih rezultata, bolja vidljivost kao i prodajni rezultati  – sve se to „dobija“ zahvaljujući kvalitetnoj optimizaciji.

Na ovom kursu ovladaćeš SEO tehnikom a to možeš iskoristiti da, bolje pozicioniraš svoj sajt, povećaš prodaju i vidljivost online ali i offline svetu.

 

Broj lekcija: 13 8 h 11 min.
  • Koji je to set važnih termina koje moraš znati u SEO oblasti? 
  • Uz pomoć kojih alata se pronalaze prave ključne reči? 
  • Zašto je arhitektura sajta važna za bolje pozicioniranje? 
  • Šta je offsite SEO – na šta sve možeš da utičeš da bi pozicioniranost bila bolja? 
  • Kako da pravilno uradiš link building za svoj sajt? 
  • Kako izgleda kompletan SEO Workflow – proces optimizacije jednog sajta? 

Darko Brzica

Za više od sedam godina rada u industriji, radio je za više intenacionalnih kompanija i projekata koji su varirali od lokalnih do globalnih. SEO strategije – od kreacije do egzekucije za različite oblasti njegova su ekspertiza a kako sam kaže najviše uživa kada se bavi „onpage“ optimizacijom.

Napravi nalog već danas
i započni besplatno

Registruj se i dobićeš pristup svim kursevima na 1 dan!

Ovde možeš ostavite svoje podatke, dok u sledećem koraku imaš mogućnost da izabereš Masterbox ili Masterbox Pro paket. Plaćanje je moguće: karticom, fakturom, uplatnicom, e-bankingom a za plaćanje iz inostranstva postoji i mogućnost plaćanja PayPal-om.