Opis kursa

Kako da sadržaj koji se nalazi na vašem sajtu bude što bolje vidljiv na Googlu i kako da vi uz pomoć ključnih reči  i alata to postignete? SEO kurs pomoći će vam da to postignete.

Mogućnost da vas što više ljudi lakše pronađe u pretrazi, vaš sajt kao jedan od prvih rezultata, bolja vidljivost kao i prodajni rezultati  – sve se to „dobija“ zahvaljujući kvalitetnoj optimizaciji. SEO kurs pomoći će vam da naučite kroz koji proces (workflow) je potrebno proći, koliko detaljno kako biste ovladali SEO tehnikom bolje se pozicionirali i povećali vašu prodaju i vidljivost u online, ali i offline svetu.

Broj lekcija: 13 8 h 11 min.
  • Koji je to set važnih termina koje morate znati u SEO oblasti? 
  • Uz pomoć kojih alata se pronalaze prave ključne reči? 
  • Zašto je arhitektura sajta važna za bolje pozicioniranje? 
  • Šta je offsite SEO – na šta sve možete da utičete da bi bili bolje pozicionirani? 
  • Kako da pravilno uradite link building za vaš sajt? 
  • Kako izgleda kompletan SEO Workflow – proces optimizacije jednog sajta? 

Darko Brzica

Za više od sedam godina rada u industriji, radio je za više intenacionalnih kompanija i projekata koji su varirali od lokalnih do globalnih. SEO strategije – od kreacije do egzekucije za različite oblasti njegova su ekspertiza a kako sam kaže najviše uživa kada se bavi „onpage“ optimizacijom.

Prijavite se na Masterbox program

Ovde možete ostavite svoje podatke, dok u sledećem koraku imate mogućnost da izaberete Masterbox ili Masterbox Pro paket. Plaćanje je moguće: karticom, fakturom, uplatnicom, e-bankingom a za plaćanje iz inostranstva postoji i mogućnost plaćanja PayPal-om.