Opis kursa

Video je već neko vreme „the next big thing“. Na ovom kursu naučićete od prvog do poslednjeg koraka kako da se pripremite za snimanje videa, napišete scenario, iskoristite kadrove u montaži, ulepšate ih animacijama i montirate tako da pažnja gledaoca bude zagarantovana. Da bi pored suštine i forme priča bila zaokružena, bavimo se i lepotom boja koje prijaju ljudskom oku, tu nastupaju color grading i color korekcija.

Broj lekcija: 8 9 h 26 min.
  • Kako da se pripremite za snimanje videa i napišete scenario
  • Kako da napravite animacije koje će učiniti video interesantnijim
  • Kako da napravite video koji će zadržati pažnju gledaoca
  • Čemu služi green screen i kako da ga iskoristite u vašim videima
  • Kako se radi montaža, color korekcija i color grading

 

Istok Pavlović

Internet preduzetnik sa 22 godine iskustva u digitalnom marketingu. Kao autor legendarnog marketing bloga, ima preko 100.000 pratilaca sa celog Balkana. Osnivač niza online biznisa na globalnom tržištu. Vodio marketing u kompaniji Frame, najuspešnijem srpskom startupu. Ekspertize: content marketing, viralni sadržaj, copywriting.

Prijavite se na Masterbox program

Ovde možete ostavite svoje podatke, dok u sledećem koraku imate mogućnost da izaberete Masterbox ili Masterbox Pro paket. Plaćanje je moguće: karticom, fakturom, uplatnicom, e-bankingom a za plaćanje iz inostranstva postoji i mogućnost plaćanja PayPal-om.