Opis kursa

Ovaj kurs je osmišljen tako da vas u potpunosti pripremi za samostalno kreiranje bilo kog WordPress sajta, bio on prezentacioni, prodajni landing page ili e-shop. Ali to nije sve, dobićete i šira znanja koja nisu samo tehnička već zalaze u domene marketinga i pregovaranja.

Naučićete kako da postavite procese u izradi sajta, dogovorite sajt sa klijentom, napravite kostur sajta, izradite sajt, optimizujete ga i na kraju naplatite svoj rad. Za učešće u ovom kursu nije potrebno znanje programiranja, ali ćemo na kursu proći kako da primenjujete i modifikujete određene kodove kako biste proširili funkcionalnost sajta.

Takođe, ako ste vlasnik firme, ovaj kurs će vam omogućiti da sagledate proces izrade sajta iz drugog ugla, ali takođe će vam dati uvid u to šta vaš sajt sve može da ima i kako da optimizujete vaše zahteve kako biste za novac koji dajete dobili najbolji rezultat.

Sadržaj kursa
HTML za početnike u WordPress-u
50 min.
Osnove CSS-a za editovanje u WordPress-u
28 min.
Tri načina da instalirate WordPress
1 h 15 min.
Instalacija WordPress teme
17 min.
Osnove Elementora, jednog od najkorišćenijih Page Builder-a
1 h 12 min.
Izrada landing strane uz pomoć Elementora
50 min.
Kako podesiti e-shop uz pomoć Woocommerce-a
56 min.
Pet plugin-ova bez kojih vaša online prodavnica neće funkcionisati kako treba
54 min.
Kako očistiti sajt od Malware-a
24 min.

Prati svoje učenje

0%
Početak kursa
Kraj kursa

Petar Kordić i Aleksandar Đekić

Radili na preko 90 uspešnih projekata izrade Wordpress sajtova. Pored toga, učestvovali u procesu dogovaranja, izrade i održavanja sajtova. Iz tog iskustva, pored tehničkog dela, vam mogu pružiti šire znanje iz oblasti samog procesa osmišljavanja i izrade sajtova.