Opis kursa

WodrPress kurs osmišljen je tako da vas u adekvatno pripremi da samostalno kreirate WordPress sajt – bio on prezentacioni, prodajni, landing page ili e-shop.

Kako da postavite procese u izradi sajta, napravite kostur sajta i potom ga uradite, optimizujete i na kraju naplatite svoj rad. Od početka do kraja. Za učešće u ovom kursu nije potrebno da znate programiranje, ali ćemo na kursu proći kako da promenjujete i modifikujete određene kodove kako biste proširili funkcionalnost sajta. Takođe, ukoliko ste vlasnik firme, ovaj kurs će vam omogućiti da sagledate proces izrade sajta iz drugog ugla, ali takođe će vam dati uvid u to šta vaš sajt sve može da ima i kako da optimizujete vaše zahteve kako biste za novac koji dajete dobili najbolji rezultat.

Broj lekcija: 15 10 h 9 min.
  • Kako da pravilno izaberete i instalirate WordPress temu?
  • Kako da koristite mogućnosti unutar WordPress-a, CSS osnove?
  • Šta je sve od plug-in-ova važno instalirati?
  • Kako da uz pomoć Elementor-a napravite landing page?
  • Kako da očistite sajt od virusa? 

Petar Kordić i Aleksandar Đekić

Petar Kordić i Aleksandar Đekić radili su na preko 90 uspešnih projekata izrade WordPress sajtova. Pored toga, učestvovali su u procesima dogovaranja, izrade i održavanja sajtova. Iz višegodišnjeg iskustva, pored tehničkog dela, pružiće vam i šire znanje iz oblasti i samog procesa osmišljavanja i izrade sajtova.

Prijavite se na Masterbox program

Ovde možete ostavite svoje podatke, dok u sledećem koraku imate mogućnost da izaberete Masterbox ili Masterbox Pro paket. Plaćanje je moguće: karticom, fakturom, uplatnicom, e-bankingom a za plaćanje iz inostranstva postoji i mogućnost plaćanja PayPal-om.