Opis kursa

WodrPress kurs osmišljen je tako da te adekvatno pripremi da samostalno kreiraš WordPress sajt – bio on prezentacioni, prodajni, landing page ili e-shop.

Kako da postaviš procese u izradi sajta, napraviš kostur sajta i potom ga uradiš, optimizuješ i na kraju naplatiš svoj rad. Od početka do kraja. Za učešće u ovom kursu nije potrebno da znaš programiranje, ali ćemo na kursu proći kako da promeniš i modifikuješ određene kodove radi proširenja funkcionalnosti sajta. Takođe, ukoliko si vlasnik firme, ovaj kurs će ti omogućiti da sagledaš proces izrade sajta iz drugog ugla, ali takođe će ti dati uvid u to šta tvoj sajt sve može da ima i kako da optimizuješ svoje zahteve u cilju postizanja najboljih rezultata.

Broj lekcija: 15 10 h 9 min.
  • Kako da pravilno izabereš i instaliraš WordPress temu?
  • Kako da koristiš mogućnosti unutar WordPress-a, CSS osnove?
  • Šta je sve od plug-in-ova važno instalirati?
  • Kako da uz pomoć Elementor-a napraviš landing page?
  • Kako da očistiš sajt od virusa? 

Petar Kordić i Aleksandar Đekić

Petar Kordić i Aleksandar Đekić radili su na preko 90 uspešnih projekata izrade WordPress sajtova. Pored toga, učestvovali su u procesima dogovaranja, izrade i održavanja sajtova. Iz višegodišnjeg iskustva, pored tehničkog dela, pružiće vam i šire znanje iz oblasti i samog procesa osmišljavanja i izrade sajtova.

Napravi nalog već danas
i započni besplatno

Registruj se i dobićeš pristup svim kursevima na 1 dan!

Ovde možeš ostavite svoje podatke, dok u sledećem koraku imaš mogućnost da izabereš Masterbox ili Masterbox Pro paket. Plaćanje je moguće: karticom, fakturom, uplatnicom, e-bankingom a za plaćanje iz inostranstva postoji i mogućnost plaćanja PayPal-om.