masterbox-logo

 upis do 2. oktobra

Kurs Google Analitycs 4 je konačno tu!

Jedan od najvećih stručnjaka u regionu, Robert Petković, biće tvoj mentor i naučiće te kako da razumeš podatke sa sajta i donosiš prave poslovne odluke.

Kurs Google Analitycs 4 je konačno tu!

Jedan od najvećih stručnjaka u regionu, Robert Petković, biće tvoj mentor i naučiće te kako da razumeš podatke sa sajta i donosiš prave poslovne odluke.

Google Analytics 4 je stigao i zakomplikovao ti život 🙂 Pored svih tekućih stvari kojima se svakodnevno baviš, ne nalaziš vremena ni strpljenja da se posvetiš novom alatu i njegovim novih funkcionalnostima. To te uvodi u frustraciju ali još gore, tvoji biznis rezultati trpe jer da koristiš efikasno Google Analitycs 4, on bi ti pomogao da bolje upravljaš kampanjama i ostvariš bolju prodaju.

Zato je tu Google Analytics 4 MENTORSKI PROGRAM – za sve one koji žele bolje da razumeju podatke sa web sajta da bi donosili prave poslovne odluke.

Tvoj mentor je Robert Petković – jedan od najvećih stručnjaka za Google Analytics na Balkanu. On će te 2 meseca voditi i pomoći će ti da Google Analytics 4 savladaš od nule!

3d1

Šta dobijaš na mentorskom programu?

 • Potpuno razumevanje GA4: naš program je dizajniran da ti pomogne da razumeš Google Analitycs 4 od osnova do naprednih funkcionalnosti. Naučićeš kako da efikasno pratiš i analiziraš korisničko ponašanje, kao i konverzije i druge ključne metrike.
 • Ličnog mentora: Sigurni smo da možeš sam/a, ali smo sigurni i da sa mentorom ide mnogo brže i lakše. Na našem programu, Robert će biti tvoj mentor. On će držati grupne live konsultacije, davati ti lekcije i pratiti tvoj rad – sve na primeru tvog biznisa!
 • Zajednicu i povezivanje: Svi polaznici mentorskog programa, zajedno sa mentorom, dobiće pristup zatvorenoj Facebook grupi. Na ovaj način ćeš se povezati sa ljudima koji imaju slične probleme, učićeš na njihovim primerima, postavljaćeš pitanja, dobijati odgovore i učestvovati u diskusijama. Interakcija sa drugim polaznicima će ti pomoći da brže savladaš i razumeš alat. I u društvu je zabavnije 🙂

Kako da se upišeš na ovaj mentorski program?

Tako što ćeš se prijaviti na formi na dnu stranice. Kada to uradiš, naše kolege će te pozvati i dati ti detaljnije informacije o programu, kao i instrukcije za plaćanje. Uplatu možeš izvršiti do 2. oktobra, a sa programom počinjemo 3. oktobra.

Da li je ovaj mentorski program za tebe?

MB linija duza2

DA, ako si preduzetnikAko želiš precizno da pratiš performanse svog sajta i optimizuješ konverzije. 

DA, ako si marketar. Ako se baviš digitalnim marketingom, naš program će ti pomoći da dublje razumeš ponašanje kupca i optimizuješ kampanje.

DA, ako si početnik u analiticiBez obzira na tvoje prethodno iskustvo sa Google Analytics, naš program je prilagođen i apsolutnim početnicima.

Šta ćeš znati nakon mentorskog programa?

Za 8 nedelja aktivnog i interaktivnog bavljenja Google Analitikom 4 ćeš znati:

 • kako da postaviš Google analitiku od nule
 • za šta sve možeš koristiti Google Analytics 4
 • ko su tvoji korisnici i kako ti izveštaji pomažu da ih upoznaš
 • koje izveštaje treba da koristiš za svoje poslovanje
 • kako da postaviš ciljeve i pratiš njihov napredak
 • kako da odlučiš šta je važno za praćenje i kako da izabereš prave metrike (KPIjeve)
 • kako da konfigurišeš Google Analitiku 4
 • kako da praviš i čitaš izveštaje tako da prate napredak tvojih biznis ciljeva
 • gde se tvoji kupci zadržavaju na sajtu i koje stranice posećuju
 • da li tvoji kupci započnu proces kupovine ali ga ne završe i zašto
 • kako da analiziraš podatke i iz njih izvučeš korisne informacije 

Zašto da učiš od Roberta Petkovića?

Analitičar sa preko 20 godina iskustva u svemu što je u direktnoj vezi sa web-om. Karijeru je započeo kao web developer. Poslednjih deset godina jedan je od najistaknutijih analitičara u regionu. Pored redovnog posla, bavi se edukacijama iz oblasti Google analitike.  Za sebe kaže: „Mogu da izvučem korisna saznanja iz podataka koje sam video prvi put pre pet minuta, kao i da sviram bubnjeve pred 10 hiljada ljudi. 

Kako izgleda mentorski program?

MB linija duza2

Nedeljni plan lekcija – u kojima je pokriveno sve od kreiranja naloga, preko osnovnih pa do naprednih funkcionalnosti GA4. Nedeljno ćeš dobijati lekcije kojima treba da se posvetiš.

Zadaci na primeru tvog biznisa – jednom nedeljno dobićeš zadatak koji ćeš rešavati na primeru tvog biznisa. Na ovaj način odmah primenjuješ to što učiš.

Live konsultacije – jednom u dve nedelje imaćeš live konsultacije sa mentorom gde ćete prolaziti sva aktulena pitanja i probleme koji su vam zadavali muku te nedelje.

Beskonačno odgovora na sva pitanja koja imaš – u zatvorenoj Facebook grupi diskusija se odvija 24/7. Interakcija i razmena iskustva ti pomažu da brže naučiš i primeniš znanje.

40+ dodatnih kurseva. Sve je povezano. Ne vredi ti dobar sadržaj ako ne znaš oglašavanje, a ni oglašavanje ako ne znaš analitiku. Na Masterbox platformi, pored kursa GA4 se nalazi još 40+ kurseva iz oblasti marketinga i biznisa. Njima imaš pristup tokom trajanja mentorskog programa. 

Program

dobijaš program lekcija koje treba da pratiš

Primeri

učiš gledajući šta rade preduzetnici i marketari

Q&A

dobijaš fidbek na zadatke koje radiš

Radis

donosiš prave poslovne odluke

Šta dobijaš kupovinom?

 • 2 meseca pristupa mentorskom programu na kome ćeš savladati Google analitycs 4
 • 3 meseca pristupa svim Masterbox kursevima, kojih sada ima preko 40, gde ćeš produbiti znanje iz marketinga i biznisa
 • Grupne konsultacije sa Robertom, največim stručnjakom za GA na Balkanu
 • Diskusije i interakciju sa drugim polaznicima i mentorom u zatvorenoj Facebook grupi
 • Vežbanje i utvrđivanje lekcija kroz domaće zadatake

Kako možeš da platiš?

Načini plaćanja iz Srbije: kartica, uplatnica, e-banking, faktura.

Iz inostranstva: kartica, PayPal.

Popuni podatke u formi
a naš tim će te uskoro kontaktirati

Imaš pitanja?

Piši nam na [email protected] ili nas pozovi na telefon +381 69 2220819

Sigurni smo da će ti mentorski program pomoći da savladaš Google Analytics 4. Ipak, ljudi smo, imaš prava da se predomisliš. Ako mentorski program ne ispuni tvoja očekivanja, slobodno se javi u prvih 15 dana i vratićemo ti novac.