Edukujte
svoj tim stručnjaka

uz online kurseve digitalnog marketinga

Znamo da ulažete mnogo energije da pronađete i zaposlite prave ljude. Znamo da za potrebe raznih projekata trošite velike količine novca da biste angažovali agenciju. Međutim, najbolje što možete da uradite za svoju kompaniju i učinite je najuspešnijom jeste da oblikujete svoje ljude i od njih napravite stručnjake - baš onakve kakvi su vam potrebni.

Da li je Masterbox
za vaš tim
?

Čest je slučaj da u kolektivu postoji "osoba za sve". Iako je potrebno da zaposleni budu upućeni u posao koji se dešava van njihovog, važno je da svako ima oblast za koju je zadužen, kako bi fokus i posvećenost bili usmereni ka zadatku, a ne rasuti na 100 strana. U digitalnom marketingu, dobro je da postoji osoba zadužena za oglašavanje, zadužena za kreiranje sadržaja, praćenje analitike i merenje rezultata i slično. Na taj način, svaki član daje maksimalan doprinos svom delu posla što ukupno doprinosi: kvalitetnijoj komunikaciji, bržem dostizanju targeta i bržem rastu kompanije.

Kako vam
Masterbox može pomoći?

Masterbox vam nudi znanje iz svih oblasti digitalnog marketinga, a pružiće vam ga predavači koji su najpoznatiji stručnjači u našem regionu.

Većina predavača razvila je sopstvene biznise zahvaljujući znanju i iskustvu. Njih ne možete zaposliti, ali njihovo znanje možete dobiti i to upravo kroz kurseve koje su napravili za vas.

Želite da u okviru svog tima imate stručnjaka za plaćene kampanje na Google-u, ili na društvenim mrežama? Da imate osobu u svom timu koja barata svim podacima iz analitike? Da optimizujete vaš sajt da iskače na prvoj strani Google-a ili da imate stručnjaka za SEO? To nudi Masterbox. Da specijalizujete svakog člana svog tima i pomognete mu da bude još bolji u poslu koji radi. Ulaganje u znanje vašeg marketing tima će vam se višestruko isplatiti i uštedeti veliku količinu vremena, novca i energije, a doneće vam vidljive rezultate - u porastu prodaje, prometa, broja porudžbina.

Vi najbolje znate šta je potrebno vašoj kompaniji i industriji, a vaši zaposleni mogu svoje znanje uvećati upravo na način koji najbolje odgovara razvoju: danas uče - već sutra primenjuju u praksi.

Koji su kursevi dostupni?

Imamo preko 20 kurseva na platformi, a stalno dodajemo nove. Kupovinom Masterboxa, dobijate pristup svim kursevima.

Kako da izgradite uspešnu karijeru?

Napravi internet prodavnicu bez programiranja

Osnove digitalnog marketinga

Content marketing

Kako izgraditi karijeru u digitalnom marketingu

Prodaja – strategija i tehnike

Video u marketingu

Facebook oglašavanje

Kreiraj digitalnu marketing strategiju

Instagram: Kako do savršene fotografije mobilnim telefonom

TikTok: Kako da izgradiš uspešan profil

Linkedin

E-mail marketing

Kako voditi projekat izrade sajta – iz ugla marketara

Kako postati influenser

Google oglašavanje

OUTREACH: Kako doći do ljudi koji su nam potrebni?

SEO

YouTube SEO

Google analitika

Google Tag Manager za marketing

Excel za marketare

Vizuelni dizajn u marketingu

Canva: osnove dizajniranja

Photoshop i Illustrator za marketare

Brend i vizuelni identitet

Kako izgraditi karijeru kao frilenser na Fajveru

Dropšiping

Kreiraj mobilnu aplikaciju bez kodiranja

Strategija vođenja društvenih mreža

WordPress

Prezentacijske veštine i javni nastup

Gostujuća predavanja

Live predavanja

Zašto online edukacija?

Online edukacija je održiv izbor, kursevi marketinga su uvek dostupni, ne putuje se nigde i ne stvara dodatni trošak. Šta to znači za vaš tim?

Svako se usavršava u svojoj oblasti digitalnog marketinga

Članovi tima odmah primenjuju znanja

Uvek su u toku sa promenama, jer stalno dodajemo nove kurseve

Uče kada i odakle im odgovara

Šta vaš tim dobija?

Odaberite paket za svoj tim

U ponudi imamo dva paketa. Možete da odaberete opciju koja se više uklapa u strukturu i potrebe vaše kompanije, a možemo za vas napraviti i posebnu, prilagođenu ponudu. Popunite formular za prijavu, a mi ćemo vas kontaktirati kako bismo vam dali sve potrebne informacije.

Masterbox nalog otvara pristup svim kursevima koje možete slušati neograničeni broj puta tokom trajanja pretplate. Pored kurseva, tu su i live, gostujuća predavanja kao i radne sveske koje će olakšati proces učenja. U zatvorenoj Facebook grupi za polaznike, kolege koje su uključene u oblasti poput oglašavanja/analitike i svakodnevno se susreću sa izazovima, mogu potražiti pomoć predavača u grupi.

MANJI PAKET

za 2-5 korisnika

60.000 dinara

za 6 meseci pristupa

45.000 dinara

za 3 meseca pristupa

VEĆI PAKET

za 6-10 korisnika

100.000 dinara

za 6 meseci pristupa

75.000 dinara

za 3 meseca pristupa

Na Masterboxu su učili:

Garancija zadovoljstva

Ukoliko Masterbox nije ispunio vaša očekivanja, imate pravo da se u toku prvih trideset dana predomislite i vratićemo vam novac.

Forma za prijavu

Popunite vaše podatke u formi. Naš tim kontaktiraće vas u najkraćem roku, kako bismo zajednički odabrali najbolji paket ili napravili posebnu ponudu za vaše zaposlene.