masterbox-logo

UPIS DO 15. JULA

 upis do 15. jula!

Zarađuj kao frilenser od digitalnog marketinga. 
Nauči kako za dva meseca uz personalizovan program

Ivan Bildi

TVOJ MASTER PLAN

Zarađuj kao frilenser od digitalnog marketinga. 
Nauči kako za dva meseca uz personalizovan program

TVOJ MASTER PLAN

Želiš da radiš za sebe i online kao frilenser, ali ne znaš kako da počneš, čime da se baviš i kako da nađeš klijentedobićeš personalizovan plan i odgovore na sva pitanja od Bildija direktno.

Treba ti samo dva meseca da naučiš kako da počneš da zarađuješ od digitalnog marketinga. Bilo da si kreativac ili osoba koja voli brojeve, imamo razrađen plan i program za tebe. Napravi promenu, unapredi se i počni da zarađuješ.

3d1

Šta je MASTER PLAN i kako funkcioniše?

Master plan je zamišljen kao intenzivna (i interaktivna) online obuka u kojoj svake nedelje dobijaš spisak lekcija koje treba da preslušaš, kao i pitanja na koja treba da odgovoriš. Lekcije ti pomažu da se opredeliš, usmeriš i naučiš sve što ti treba na putu da samostalno radiš i zarađuješ od digitala. Svaka nedelja je novi izazov i tema kojom kao frilenser treba da se baviš.

Na tom putu, imaćeš pitanja i zato svake nedelje imaš konsultacije sa Bildijem, da te usmeri i pomogne u svemu što ne znaš kako da rešiš i što te koči. U posebnoj Facebook grupi koja će biti posvećena svima koji imaju isti cilj kao i ti, Bildi će vam odgovarati i usmeravati – jer podrška na takvom putu je uvek potrebna. Ukratko:

Program

dobiješ program lekcija koje treba da pratiš

Primeri

učiš i vežbaš na primerima i radiš domaći

Q&A

imaš Q&A sa Bildijem svake dve nedelje

Radis

spreman si da radiš i zarađuješ kao frilenser

Šta ćeš naučiti?

Šta možeš da radiš kao frilenser u digitalnom marketingu? 
Kako da pronađeš oblast koja je baš za tebe?
Kako da savladaš tu oblast tako da možeš da prodaješ svoje usluge?
Učiš i vežbaš kroz primere i domaće zadatke
Kako da dođeš do prvih klijenata?
Kako da klijenti budu zadovoljni saradnjom sa tobom i preporučuju te dalje?
Kako da naplatiš usluge?

3d1

Zašto da učiš uz Bildija?

MB linija duza2

Ivan Bildi je vlasnik marketinške agencije Likes&Cookies, jedne od najistaknutijih u regionu. Kao internet preduzetnik, ima preko 10 godina iskustva u radu sa klijentima iz najrazličitijih oblasti. Poslednijh godina akcenat je stavio na edukaciju frilensera, kao i timova kojima je potrebno stručno vođenje kroz proces postavljanja i poboljšavanja poslovanja.

Kada možeš da počneš ?

MB linija duza2

Upis za ovaj personalizovani program traje do 15. jula. 
Od 18. jula, počinjemo sa nedeljnim temama i tvojim intenzivnim napretkom💪. Dva meseca traje obuka i praćenje, a nakon toga, imaš pristup lekcijama još 4 meseca, da se podsećaš svega što ti je važno. Naravno, uvek možeš da pitaš sve što ti nije jasno i dobićeš odgovor.

Šta je sve uključeno u MASTER PLAN i kako da kupiš?

Pored plana lekcija i konsultacija, imaš pristup svim kursevima i materijalima koji se nalaze na Masterboxu, najvećoj platformi za digitalni marketing u regionu. Preko 25 kurseva, 200h materijala, workbookovi i live i gostujuća predavanja, dostupna su ti u periodu od 6 meseci.
Popuni podatke u prijavi na dnu stranice, a naš tim će te kontaktirati za više detalja.

Sigurni smo da će ti MASTER PLAN olakšati i ubrzati put ka samostalnom radu i zaradi od digitalnog marketinga. Ipak, imaš mogućnost da se predomisliš. Ako ti se ne dopadne, u roku od 30 dana imaš mogućnost da se predomisliš, javi se i vratićemo ti novac.