Najdetaljniji program
digitalnog marketinga

PRIJAVI SE

Za koga je Masterbox?

Imate osećaj da stagnirate? Ne možete da se prilagodite digitalnom svetu? Posao ne napreduje u smeru u kom bi trebalo? Tek ste na početku svoje karijere i želite da steknete praktično znanje? Brine vas komunikacija sa agencijom za digitalni marketing ili programerima? Ovo je platforma za vas. Okupili smo predavače koji su lideri u svojim oblastima, sa kojima ćete diskutovati o lekcijama i koji će vam pružiti podršku na svakom koraku. Sa nama nećete izgubiti vreme i novac, jer nakon odgledanih kurseva, znanje možete primeniti odmah.

Zašto baš digitalni marketing?

2020. godina je promenila sve. Kako ćete vi da je iskoristite? Pandemija vam je ili značajno pomogla ili odmogla u poslovanju, ali jedno je sigurno – treba da naučite da se prilagodite situaciji. Da li znate za čuveni britanski brend odeće Primark? Da li ste čuli da su pred totalnim bankrotom samo zato što nisu uspeli da se prilagode digitalnom svetu? Postoji li bolji trenutak da steknete znanje iz najtraženije oblasti?

Složićete se – ne postoji!

Brine vas da li je ovo samo još jedan program “prodavanja magle”? Ne brinite, razumemo zašto je to tako i zato smo okupili predavače koji svoje znanje primenjuju svakodnevno. Ovde nećete slušati puko teoretisanje, veći realne primere iz prakse.

Šta ćete naučiti na Masterbox platformi?

Preuzmite program u kojem ćete naći sve informacije koje su vas zanimale: Koji sve kursevi postoje i šta u svakom možete naučiti, koliko ima lekcija i trajanje svake ponaosob, kao i informacije o predavačima koji su članovi Masterbox programa.

PREUZMI PROGRAM

Kako funkcioniše program?

Jedna plaftorma – svi kursevi. Lekcije možete slušati bilo kada i sa bilo kog uređaja. Potrebno je da izaberete jednu od pretplata - 1 mesec ili 6 meseci trajanja programa. Kada se prijavite (popunjavanjem formulara na ovoj stranici) i izvršite uplatu, mi vam kreiramo nalog na platformi. Na mejl ćemo vam poslati sve potrebne informacije i podatke za pristupanje nalogu. Onda odete na sajt i prijavite se kako biste počeli sa učenjem. Kursevi su tu u svako doba dana, noći, možete da ih gledate kad god vama odgovara. Biće i dodavanja novih lekcija i kurseva, a o tome ćete biti obavešteni u Facebook grupi.

Šta, kakva Facebook grupa?

Dodatni bonus! Zatvorena grupa u kojoj možete postavljati pitanja, ali i aktivno učestvovati u diskusijama. Želimo da čujemo kako vam je program pomogao da unapredite svoje znanje i to primenite u poslu. Predavači, kao i cela zajednica na ovom programu, učestvuju u diskusijama o lekcijama i razmenjuju mišljenja, a iskustva primenjuju svakodnevno.

Prijavite se

CENA PROGRAMA

za 6 meseci pristupa

30.000 RSD

cena za 1 mesec pristupa

10.000 RSD

PRIJAVITE SE

ZA POLAZNIKE VAN SRBIJE

cena za 6 meseci pristupa programu

260€

cena za 1 mesec pristupa

85€

PRIJAVITE SE

Plaćanje PayPal-om ili bankarskom transakcijom

Garancija zadovoljstva

Za sve naše kurseve dajemo 100% garanciju zadovoljstva ili vraćamo kompletno uplaćen iznos.

Šta to znači u praksi?

To znači da u bilo kom trenutku, tokom prvih 30 dana trajanja programa, možete tražiti kompletan povrat novca. Sve što treba da uradite je da nam napišete da ovaj program nije ispunio vaša očekivanja i da želite novac nazad. I to je to. Dobijete vaš novac nazad.

Forma za prijavu

Ukoliko se prijavljujete kao pravno lice i program želite da platite profakturom, u sledećem koraku imaćete mogućnost da ostavite podatke firme.