UPIS DO 2. JUNA!

Nauči kako da tvoj smeštaj uvek bude popunjen

Iskoristi Booking, Airbnb i društvene mreže za promovisanje svog smeštaja i konačno povećaj prihode.
Saznaj tajnu kako da tvoj apartman ili vikednica, postanu omiljeno mesto za odmor.

Nauči kako da tvoj smeštaj uvek bude popunjen

Nauči kako da pokidaš na Booking-u, Airbnb-u i društvenim mrežama. Saznaj tajnu domaćina kome se gosti uvek vraćaju i kako da tvoj apartman ili vikednica, postanu omiljeno mesto za odmor.

Kao neko ko se bavi izdavanjem smeštaja, sigurno znaš koliko je Srbija postala atraktivna destinacija u poslednjih par godina. Apartmana, vikednica, splavova… ima sve više, a tebi je sve teže da se izboriš sa konkurencijom i da predstaviš svoj smeštaj poželjnim za goste.

Od komšije si čuo/la da od kad je na Booking-u, ima popunjenije termine. Neki su na Airbnb-u. A dok listaš slike na Instagramu, jure te reklame drugih smeštaja. Sezona se zahuktava, a ti se nadaš najboljem. Sigurno bi i ti voleo/la da tvoj smeštaj bude stalno popunjen, da donosi više novca, da ti dolaze i novi gosti i da se stari vraćaju – ali, kako to da postigneš?

Imaš sreće što si naišao/la na nas 🙂 Jer smo baš za tebe i sve ljude koji su u istoj  poziciji napravili MENTORSKI program u kome ćemo te naučiti sve što treba da uradiš da svoj smeštaj učiniš poželjnijim mestom za goste.

Kako ćemo tu uraditi? Pokazaćemo ti kako da predstaviš svoj smeštaj i da ga promovišeš na društvenim mrežama, na Booking-u, na Airbnb-u i ostalim online kanalima. Naučićemo te na šta da obratiš pažnju prilikom opremanja smeštaja, kako da ga najbolje fotografišeš, kako da napišeš reklamu koja privlači pažnju i najvažnije šta da uradiš da se gosti ponovo vrate kod tebe!

3d1

Šta ćeš naučiti na mentorskom programu?

  • kako pripremiti i fotografisati prostor za izdavanje
  • kako da kreiraš nastup na društvenim mrežama i oglas za društvene mreže
  • sve bitno o Airbnb-u i Booking-u, koja je razlika između njih i koji su ostali kanali prodaje
  • kako odrediti vašu ciljnu grupu, cenu apartmana i kako vršiti istraživanje
  • kako privući goste koji su neodlučni
  • kako da gost tokom boravka bude zadovoljan
  • kako da postaviš nekretninu na Google Biznis odnosno Google maps

Kako da se upišeš na ovaj mentorski program?

Tako što ćeš se prijaviti na formi na dnu stranice. Kada to uradiš, naše kolege će te pozvati i dati ti detaljnije informacije o programu, kao i instrukcije za plaćanje. Uplatu možeš izvršiti do 2. juna, a sa programom počinjemo 5. juna.

Zašto da ti Ivan i Uglješa budu mentori?

Ivan Bildi se već 12 godina bavi nastupom na društvenim mrežama i oglašavanjem. Kroz njegove edukacije je prošlo preko 100 polaznika iz ugostiteljske industrije. Kao vlasnik agencije, radio je kampanje na društvenim mrežama za mnoge hotele, turističke organizacije i pojedinačne smeštaje u Srbiji. 

Uglješa Samardžić, kao neko ko je rođen i živi u Kotoru, od malih nogu gleda i uči o turizmu. U njegovom okruženju to je svakodnevnica. Profesionalno se bavi turizmom preko 25 godina. Trenutno je menadžer hotela, ali je i vlasnik apartamana. Pored svojih apartamana profesionalno upravlja i organizuje izdavanje drugih apartamana.

Kako izgleda mentorski program?

Nedeljno ćeš dobijati plan lekcija i domaće zadatke koje ćeš raditi na primeru svog smeštaja.

Jednom nedeljno ćeš imati i Zoom konsultacije sa mentorima, gde ćete prolaziti domaće zadatke i sve nedoumice i pitanja koja budete imali tokom mentorskog programa.

Imamo i posebnu Facebook grupu samo za polaznike ovog programa. Ovde ćeš upoznati ljude koji se bave izdavanjem smeštaja, učićete zajedno – na njihovim dobrim i lošim primerima. Svi oni rade paralelno na unapređenju sebe kao domaćina. U grupi možeš pitati sve što te zanima o lekcijama i deliti svoja iskustva sa drugim polaznicima i predavačima. 

Cilj svega ovoga je da naučiš kako da tvoj smeštaj uvek bude popunjen. Na ovom programu, mi želimo da postaneš superdomaćin!

Program

zadaci koje radiš na primeru svog smeštaja

Primeri

Zoom konsultacije sa mentorima

Q&A

Facebook grupa za pitanja i nedoumice

Radis

još 30+ kurseva koji će ti dati alat u ruke

Šta ti dobijaš?

MB linija duza2

2 meseca mentorskog programa sa Ivanom i Uglješom gde će ti oni davati plan lekcija koje da gledaš, zadatke da unaprediš prodaju svojih smeštajnih kapaciteta i konsultacije preko Zoom-a za sva pitanja i nedoumice.

Pored toga, dobićeš i 6 meseci pristupa svim kursevima na Masterboxu (kojih ima preko 30) i iz kojih možeš naučiti kako da napraviš sajt bez programera, kako da se promovišeš na Google, kako da središ fotografije, napraviš video za društvene mreže i još mnogo toga. 

 Zoom konsultacije sa Ivanom i Uglješom

 nedeljni plan lekcija i zadaci na vašem primeru

 FB grupa za diskusiju i podršku zajednice

 još 250h video lekcija spakovanih u 30+ kurseva

Popuni podatke u formi
a naš tim će te uskoro kontaktirati

Imaš pitanja?

Piši nam na [email protected] ili nas pozovi na telefon 

+381 69 2220819

Sigurni smo da će ti ovaj program pomoći da unaprediš promociju i izdavanje svog smeštaja. Ipak, ljudi smo, imaš prava da se predomisliš. Ako ovaj program ne ispuni tvoja očekivanja, slobodno se javi u prvih 30 dana i vratićemo ti novac.