Opis kursa

Na ovom kursu naučićete kako Fiver platforma funkcioniše i kako da izgradite karijeru kao frilenser. Proći ćemo kroz kompletan put:

  1. Faza samoreflekcije – šta je to što vi želite da radite i koje veštine su vam potrebne da biste se time bavili
  2. Istraživanje tržišta usluga na Fiver-u, kako biste kroz pretragu ključnim rečima ustanovili da li postoji adekvatna potražnja za tim uslugama
  3. Kreiranje profila na Fiver-u i prikupljanje prvih klijenata
  4. Tehnike komunikacije sa klijentima, tips&tricks koje sam prikupio tokom prethodnih 7 godima

“Mnogi od nas proveli su svoj radni vek radeći poslove koje ne vole. Zato je ovo idealan trenutak kada može da se napravi zaokret kako biste počeli da se bavite onim što vas zaista zanima i za šta posedujete sklonosti i talenat.” – kaže Vlada

Broj lekcija: 24 4 h 14 min.
  • Šta je Fiver i kako funkcioniše
  • Kako da uradite istraživanje usluga na Fiveru
  • Kreiranje profila na Fiveru
  • Na koji način doći do prvih klijenata
  • Tips & Tricks u komunikaciji sa klijentima

Vladimir Tamindžija

Dizajner na frilens platformi Fiver već 7 godina. Preko 2500 uspešno završenih projekata, sa perfektnim ocenama u sve tri kategorije. Sa prethodnim iskustvom od 10 godina rada u advokatskoj kancelariji, ulazak u frilens biznis bio je put koji je gradio od nule. Razvio je svoje tehnike, pravila i principe koji su se pokazali uspešno u komunikaciji, radu i odnosu sa klijentima. Kompletno znanje preneo je u ovaj kurs, kako bi što više ljudi moglo da uvidi sopstveni potencijal, radi fleksibilnije i zarađuje više.

Prijavite se na Masterbox program

Ovde možete ostavite svoje podatke, dok u sledećem koraku imate mogućnost da izaberete Masterbox ili Masterbox Pro paket. Plaćanje je moguće: karticom, fakturom, uplatnicom, e-bankingom a za plaćanje iz inostranstva postoji i mogućnost plaćanja PayPal-om.