Kako postati influenser

Ovaj kurs detaljno objašnjava kako postati influenser i kako opravdati taj naziv i prema publici i prema klijentima.

Vizuelni dizajn u marketingu

Naučite osnovne principe dizajna, boja, editovanja teksta i formatiranja, kao i kako i uz koju opremu možete stvarati i editovati kvalitetne fotografije i video.

Google Tag Manager za marketing

Naučite kako da jednostavno na web postavite analitiku i pixele bez skupe pomoći developera.

Kako izgraditi karijeru u digitalnom marketingu

Karijera u digitalnom marketingu od A do Š. Iz tri perspektive: vi kao frilenser, vlasnik agencije ili osoba koja želi da radi kao marketar u digitalu.

Content marketing

Sadržaj je taj koji prodaje vaš proizvod ili uslugu. Naučićete kako da pišete tekst koji konvertuje i napravite landing stranicu od nule.

Photoshop i Illustrator za marketare

Kako da uz pomoć profesionalnih programa Adobe Photoshop i Ilustrator kreirate grafička rešenja za potrebe svog ili biznisa klijenta.

Video u marketingu

Kreirajte video od A do Š. Naučite kako da napišete scenario, kreirate video koji drži pažnju gledaoca, iskoristite animacije pri montaži i sve zaokružite kvalitetnom color korekcijom. 

Excel za marketare

Naučite najkorisnije funkcije i opcije koje Excel pruža u kontekstu marketinga. Iskoristite maksimalan potencijal ovog alata učeći kroz praktični primer.

Google Analytics

Otvorite, postavite GA nalog i savladajte razumevanje metrika zahvaljujući kojima ćete moći da poboljšate vašu prodaju i povećate obim biznisa.

Prezentacijske veštine i javni nastup

Naučite i usavršite tehnike javnog nastupa koje će vam pomoći da poboljšate veštine prezentovanja, eliminišete tremu i kvalitetno se pripremite za online sastanak. 

SEO

Kako da vaš sajt bude pozicioniran na prvoj strani pretrage? Naučite kompletan proces optimizacije, od analize i pronalaska ključnih reči, onsite i offsite optimizacije.

Linkedin

Savladajte kako da optimizujete vaš ili kompanijski LinkedIn profil, izgradite kvalitetnu mrežu kontakata,  plasirate sadržaj i prodajte svoje usluge i proizvode. 

YouTube SEO

Optimizujte video sadržaj na YouTube-u i pomozite algoritmu da vas pozicionira publici koja je zainteresovana za vaš sadržaj u samom vrhu pretrage.

Facebook oglašavanje

Od kreiranja Ads i Business Manager-a, strukture kampanje i praćenja rezultata do neizostavnog Facebook Pixela i praćenja konverzija.

Google Ads

Kako da otvorite Google Ads nalog, analizirate tržište i konkurenciju, do kreiranja kampanje po SKAG metodi i optimizacije – detaljno i na primeru. 

WordPress

Naučite kako da sami kreirate WordPress sajt – prezentacioni, landing page ili e-shop. Od razumevanja termina, ideje i koncepta, do finalnog rešenja. 

Strategija vođenja društvenih mreža

Kako da osmislite strategiju i kreirate plan nastupa na Facebook-u, Instagram-u i TikTok-u koji odgovaraju vašem brendu.

Live predavanja

Predavanja o novostima iz sveta marketinga, kao i odgovaranje na pitanja polaznika.

Brend i vizuelni identitet

Šta je brend, kako se gradi, na koji način se definiše ime i kreira logo - naučićete na ovom kursu.

Osnove digitalnog marketinga

Prodajni levak koji konvertuje – suština je digitalnog marketinga. Šta je prodajni levak, na koji način se pravi i čemu služi?