Excel za marketare

Naučite najkorisnije funkcije i opcije koje Excel pruža u kontekstu marketinga. Iskoristite maksimalan potencijal ovog alata učeći kroz praktični primer.

Trajanje kursa: 5 h 27 min.

Google Analytics

Naučite kako da otvorite, postavite GA nalog i razumete metrike koje vam pomažu da bolje sagledate i analizirate rezultate. Na osnovu toga možete poboljšati vašu prodaju i povećati obim svog biznisa.

Trajanje kursa: 6 h 18 min.

Prezentacijske veštine i javni nastup

Naučite tehnike javnog nastupa koji će vam pomoći da poboljšate svoje veštine prezentovanja, eliminišete tremu i adekvatno se pripremite za online sastanak.

Trajanje kursa: 1 h 9 min.

SEO

Kako da vaš sajt bude pozicioniran na prvoj strani pretrage? Naučite kompletan proces optimizacije, od analize i pronalaska ključnih reči, onsite i offsite optimizacije.

Trajanje kursa: 7 h 45 min.

YouTube SEO

Naučite da uspešno optimizujete svoje videe i na taj način pomognete YouTube algoritmu da ih servira publici koja je zainteresovana za vaš sadržaj.

Trajanje kursa: 3 h 39 min.

Facebook oglašavanje

Od kreiranja Ads i Business Manager-a, strukture kampanje i praćenja rezultata do neizostavnog Facebook Pixela i praćenja konverzija.

Trajanje kursa: 6 h 19 min.

Google Ads

Od kreiranja i postavke naloga, analizirijate tržište i konkurenciju temeljno, a potom naučite kako da otvorite i postavite Google Ads nalog, kreirate kampanje po SKAG metodi i optimizujete kampanje.

Trajanje kursa: 3 h 40 min.

WordPress

Naučite da kreirate sami WodPress sajt – prezentacioni, landing page ili e-shop. Od ideje i koncepta do realizacije.

Trajanje kursa: 10 h 8 min.

Strategija vođenja društvenih mreža

Kako da osmislite strategiju i kreirate plan nastupa na Facebook-u, Instagram-u i TikTok-u koji odgovaraju vašem brendu.

Trajanje kursa: 3 h 42 min.