Opis kursa

Na ovom kursu naučićete kako da kreirate mobilne aplikacije bez programiranja. 

Ovo je kurs koji nećete pronaći nigde na našem tržištu, što će vam omogućiti da budete među prvima koji će se baviti izradom ,,no code” aplikacija. To je svakako još jedan dodatan (bitan) razlog zbog čega treba pažljivo da pogledate svaki video od početka do kraja i da krenete da se bavite ovim poslom.

Pokriveno je  sve što je neophodno da znate kako biste napravilil mobilnu aplikaciju koju ste zamislili.

Uvidećete i sami da proces izrade aplikacije nije težak. Takođe, da svako može da se bavi njihovom izradom. Sve što vam je potrebno jeste da pogledate pažljivo svaki video kao i da odmah provežbate naučeno. Iz tog razloga, pripremio sam i domaće zadatke.

Kreiraćemo prototip aplikacije, naučiti sjajne funkcionalnosti, ali i raditi na kreiranju nove aplikacije. Videćete kako izgleda proces kreiranja aplikacija: od samog početka do detaljnog objašnjenja kako objaviti kreiranu mobilnu aplikaciju na App Store i na Play Store.

Takođe, ukazaću i na potencijalne probleme, kao i na to na šta je potrebno da obratite pažnju prilikom kreiranja objavljivanja na App Store i Play Store.

Sve probleme s kojima sam se susretao prilikom izrade aplikacija, kao i načini na koje sam ih otklanjao, imate sumirano u ovom kursu. To će vam uštedeti mnogo vremena i novca.

Siguran sam da ćete nakon odgledanog kursa sami moći napraviti mobilnu aplikaciju. Čak i da nikada niste imali dodirnih tačaka sa ovim tipom posla. Takođe, siguran sam da će vam se proces izrade izuzetno dopasti i da ćete odmah krenuti sa realizacijom vaših zamisli i pretvoriti ih u mobilne aplikacije.

Broj lekcija: 22 11 h 55 min.
  • Kako da napravite aplikaciju bez kodiranja – primer dat kroz rad na platformi
  • Šta sve treba da znate prilikom kreiranja aplikacije (priprema)
  • Šta su forme i zašto su važne prilikom rada
  • Kako da najbolje iskoristite tri najvažnije funkcije u okviru formi
  • Kako teče proces objavljivanja aplikacije na App Store i Play Store

Nemanja Lakić


Diplomirani ekonomista, u svetu digitalnog marketinga aktivno poslednjih nekoliko godina. Marketing i IT usavršio je na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu. Nakon studija, bavio se pisanjem i montiranjem radio i televizijskih reklama, a potom prodajom oglasnog prostora gde je usavršio direktnu prodaju. Vlasnik marketinške agencije YourSalesWorld koja pomaže klijentima da poboljšaju poslovanje na internetu. Autor je knjige "Prodaja je koncept života". Do sada je bez učenja programskih jezika uspeo da nauči, napravi i uspešno pusti u pogon nekoliko aplikacija - motivacija za sve vas, jer ćete nakon kursa to moći i vi.

Prijavite se na Masterbox program

Ovde možete ostavite svoje podatke, dok u sledećem koraku imate mogućnost da izaberete Masterbox ili Masterbox Pro paket. Plaćanje je moguće: karticom, fakturom, uplatnicom, e-bankingom a za plaćanje iz inostranstva postoji i mogućnost plaćanja PayPal-om.