Opis kursa

Kurs je namenjen svima koji žele da iskoriste pun potencijal Linkedin mreže, dođu do više klijenata, nađu novi posao, izgrade svoj lični i profesionalni brend, rade marketing i koriste ovu mrežu da unaprede svoju karijeru.

U okviru deset lekcija, naučićete sve sve od samih osnova i postavke Linkedin profila kao i kako ova poslovna mreža funkcioniše. Bavićete se sređivanjem i optimizacijom profila, građenjem kvalitetne mreže kao i građenjem sopstvenog brenda kroz sadržaj koji se iz iskustva pokazalo da najbolje radi na ovoj mreži.

Broj lekcija: 10 4 h 31 min.
  • Kako da postavite, sredite i optimizujete vaš Linkedin profil? 
  • Kako da izgradite vaš brend na ovoj mreži? 
  • Na koji način da stignete do ljudi/kompanija koji su vam potrebni? 
  • Koji sadržaj najbolje „prolazi“ na ovoj mreži?
  • Kako da kreirate sadržaj koji prodaje vašu uslugu?

 

Janja Jovanović

Već sedam godina bavi se digitalnim marketingom, pomaže pojedincima i kompanijama da izgrade i razviju svoj brend i prošire bazu korisnika. Već tri godine bavi se držanjem obuka 1:1, mentorship program, in-house treninge za firme. Do sada je njene obuke prošlo više od 1000 zadovoljnih korisnika.

Prijavite se na Masterbox program

Ovde možete ostavite svoje podatke, dok u sledećem koraku imate mogućnost da izaberete Masterbox ili Masterbox Pro paket. Plaćanje je moguće: karticom, fakturom, uplatnicom, e-bankingom a za plaćanje iz inostranstva postoji i mogućnost plaćanja PayPal-om.