Opis kursa

Microsoft Excel kurs pomoći će ti da naučiš najkorisnije funkcije i opcije koje ovaj alat pruža u kontekstu marketinga. Bez obzira da li imaš iskustva u Microsoft Excel-u ili ne, gradivo je kreirano tako da te od početnog nivoa podstiče da iskoristiš maksimalan potencijal ovog alata i na praktičnim primerima stekneš znanja koja ćeš moći odmah da primeniš.

U prvim lekcijama se upoznajemo sa alatom i okruženjem Excela a već u drugoj lekciji krećemo sa simulacijom prikupljanja prijava polaznika za kurs i organizacijom baze podataka. Takođe, radićemo i na trikovima kako da olakšate sebi pripremu oglasa kroz brojanje karaktera, reči ili čitavih rečenica. Radićemo kreiranje i analizu marketing pokazatelja na osnovu rezultata kampanja. Sve što budemo naučili primenićemo i kroz Google spreadsheet-ove i napraviti uporednu analizu zašto i kada koristiti Microsoft Excel a kada Google spreadsheets. Koristićemo i neke od najnovijih funkcija Microsofta 365 pomoću kojih će ti produktivnost značajno porasti, a tvoji file-ovi biće automatizovani i raditi posao umesto tebe.

Broj lekcija: 27 5 h 27 min.
  • Kreiranje i analiza marketing pokazatelja
  • Sređivanje baze podataka
  • Korišćenje funkcija Vlookup, iferror, Xlookup +…
  • Google Spreadsheet VS Microsoft Excel
  • Povezivanje Google fajlova i korisne opcije koje on ima

Aleksandar Grašić

Svoju poslovnu karijeru započeo je radom u Telenor banci i Telenoru na poziciji analitičara. Karijeru je nastavio angažovanjem na Ekonomskom fakultetu u Beogradu kao predavač i istovremeno Data scientist u Republičkom zavodu za statistiku. Danas radi u FinTech industriji u kompaniji BlackRock. Takođe, bavi se istraživanjem, praćenjem i primenom najsavremenijih tehnika u oblasti edukacije i prenošenja znanja o alatima za poslovnu analitiku kako pojedincima, tako i preduzetnicima i kompanijama. Radionice i kurseve koje kreira na temu napredne analitike prošlo je više od 1.500 polaznika i svi su visoko ocenjeni.

Napravi nalog već danas
i započni besplatno

Registruj se i dobićeš pristup svim kursevima na 1 dan!

Ovde možeš ostavite svoje podatke, dok u sledećem koraku imaš mogućnost da izabereš Masterbox ili Masterbox Pro paket. Plaćanje je moguće: karticom, fakturom, uplatnicom, e-bankingom a za plaćanje iz inostranstva postoji i mogućnost plaćanja PayPal-om.