Opis kursa

Prezentacijske veštine i tehnike za pripremu kvalitetnog javnog nastupa tema su ovog kursa. Javni nastup i u novim „normalnim uslovima“ podrazumeva određeno ponašanje, tehnike komunikacije koji se sada odvijaju putem Zoom, Teams ili neke druge aplikacije. Naučićeš, kako da se pripremiš za što bolji nastup pred klijentima ako predstavljaš svoj proizvod ili rezultate, kako da unaprediš svoj stav i eliminišeš tremu prilikom snimanja videa i naravno, kako da tehnički pripremiš „teren“ i opremu za kvalitetan snimak.

 

Broj lekcija: 3 1 h 9 min.
  • Kako da se temeljno pripremiš za javni nastup?
  • Kojim tehnikama možeš da eliminišeš tremu?
  • Kako da tvoj govor tela odiše samopouzdanjem?
  • O kojim tehničkim stvarima treba da povedeš računa kada snimaš video u kućnim uslovima?
  • Kako da klijentu prezentuješ neku ideju ili izveštaj? 

Radomir Marković

Televizijski novinar, NLP trener, suosnivač i direktor agencije TAG media. Kao magistar televizijske i video produkcije i sa preko 20 godina iskustva, za Masterbox program sažeo je svoje znanje u sveobuhvatan trening posvećen medijskom nastupu.

Napravi nalog već danas
i započni besplatno

Registruj se i dobićeš pristup svim kursevima na 1 dan!

Ovde možeš ostavite svoje podatke, dok u sledećem koraku imaš mogućnost da izabereš Masterbox ili Masterbox Pro paket. Plaćanje je moguće: karticom, fakturom, uplatnicom, e-bankingom a za plaćanje iz inostranstva postoji i mogućnost plaćanja PayPal-om.