Opis kursa

Prezentacijske veštine i tehnike za pripremu kvalitetnog javnog nastupa tema su ovog kursa. Javni nastup i u novim „normalnim uslovima“ podrazumeva određeno ponašanje, tehnike komunikacije koji se sada odvijaju putem Zoom, Teams ili neke druge aplikacije. Naučićete, kako da se pripremite za što bolji nastup pred klijentima ako predstavljate svoj proizvod ili rezultate, kako da unapredite svoj stav i eliminišete tremu prilikom snimanja videa i naravno, kako da tehnički pripremite „teren“ i opremu za kvalitetan snimak.

 

Broj lekcija: 3 1 h 9 min.
  • Kako da se temeljno pripremite za javni nastup?
  • Kojim tehnikama možete da eliminišete tremu?
  • Kako da vaš govor tela odiše samopouzdanjem?
  • O kojim tehničkim stvarima treba da povedete računa kada snimate video u kućnim uslovima?
  • Kako da klijentu prezentujete neku ideju ili izveštaj? 

Radomir Marković

Televizijski novinar, NLP trener, suosnivač i direktor agencije TAG media. Kao magistar televizijske i video produkcije i sa preko 20 godina iskustva, za Masterbox program sažeo je svoje znanje u sveobuhvatan trening posvećen medijskom nastupu.

Prijavite se na Masterbox program

Ovde možete ostavite svoje podatke, dok u sledećem koraku imate mogućnost da izaberete Masterbox ili Masterbox Pro paket. Plaćanje je moguće: karticom, fakturom, uplatnicom, e-bankingom a za plaćanje iz inostranstva postoji i mogućnost plaćanja PayPal-om.