Opis kursa

YouTube SEO kurs će ti omogućiti da uspešno optimizuješ svoje video klipove i na taj način pomogneš YouTube algoritmu da ih servira publici koja je zainteresovana za tvoj sadržaj.

Prvi deo je predavanje posvećeno razumevanju značaja ključnih reči i zašto je bitno da one budu prisutne u naslovu, opisu i tagovima. Pored segmenta u vezi sa YouTube SEO, tu su poglavlja koja se odnose na sadržaj i tumačenje YouTube analitike. Jednom kada ogledaš ovaj kurs, imaćeš mogućnost, ne samo da otvoriš sopstveni YouTube kanal, već i da optimizuješ svoj sadržaj tako da zauzme visok rang u YouTube pretragama.

Broj lekcija: 2 3 h 39 min.
  • Na šta sve treba da obratiš pažnju kada počinješ da optimizuješ YT kanal? 
  • Tri najvažnije stavke za YT SEO? 
  • Šta treba da sadrži dobar video thumbnail/cover i uz pomoć kojih alata da ga napraviš?
  • Kako napisati kvalitetan opis videa?
  • Na koje stvari da obratiš pažnju kada analiziraš video? 

Aleksandar Ašković

U regionu poznat kao lider u oblasti YouTube SEO-a, ali svojim najvećim uspehom smatra što je još uvek dete u duši. Pisao za sve relevantne IT časopise, a nekoliko godina je radio u gaming industriji. Sada kompanijama pomaže da iskoriste YouTube na pravi način, savetujući ih u vezi sadržaja i optimizacije klipova radi što boljeg pozicioniranje u YouTube algoritmu. Pored digitalnog marketinga (Facebook i Instagram oglašavanje) imao je više uspešnih kampanja na Redditu za domaće i strane gaming kompanije. Na konferenciji Konverzija19 proglašen je za najboljeg predavača po izboru publike. Neki od klijenata sa kojima je radio su Sport Klub, Polovni Automobili, Meridian itd.

Napravi nalog već danas
i započni besplatno

Registruj se i dobićeš pristup svim kursevima na 1 dan!

Ovde možeš ostavite svoje podatke, dok u sledećem koraku imaš mogućnost da izabereš Masterbox ili Masterbox Pro paket. Plaćanje je moguće: karticom, fakturom, uplatnicom, e-bankingom a za plaćanje iz inostranstva postoji i mogućnost plaćanja PayPal-om.