Opis kursa

YouTube SEO kurs će vam omogućiti da uspešno optimizujete svoje video klipove i na taj način pomognete YouTube algoritmu da ih servira publici koja je zainteresovana za vaš sadržaj.

Prvi deo je predavanje posvećeno razumevanju značaja ključnih reči i zašto je bitno da one budu prisutne u naslovu, opisu i tagovima. Pored segmenta u vezi sa YouTube SEO, tu su poglavlja koja se odnose na sadržaj i tumačenje YouTube analitike. Jednom kada ogledate ovaj kurs, bićete u potpunosti osposobljeni da ne samo otvorite sopstveni YouTube kanal, već i da optimizujete vaš sadržaj tako da zauzme visok rang u YouTube pretragama.

Broj lekcija: 2 3 h 39 min.
  • Na šta sve treba da obratite pažnju kada počinjete da optimizujete YT kanal? 
  • Tri najvažnije stavke za YT SEO? 
  • Šta treba da sadrži dobar video thumbnail/cover i uz pomoć kojih alata da ga napravite?
  • Kako napisati kvalitetan opis videa?
  • Na koje stvari da obratite pažnju kada analizirate video? 

Aleksandar Ašković

U regionu poznat kao lider u oblasti YouTube SEO-a, ali svojim najvećim uspehom smatra što je još uvek dete u duši. Pisao za sve relevantne IT časopise, a nekoliko godina je radio u gaming industriji. Sada kompanijama pomaže da iskoriste YouTube na pravi način, savetujući ih u vezi sadržaja i optimizacije klipova radi što boljeg pozicioniranje u YouTube algoritmu. Pored digitalnog marketinga (Facebook i Instagram oglašavanje) imao je više uspešnih kampanja na Redditu za domaće i strane gaming kompanije. Na konferenciji Konverzija19 proglašen je za najboljeg predavača po izboru publike. Neki od klijenata sa kojima je radio su Sport Klub, Polovni Automobili, Meridian itd.

Prijavite se na Masterbox program

Ovde možete ostavite svoje podatke, dok u sledećem koraku imate mogućnost da izaberete Masterbox ili Masterbox Pro paket. Plaćanje je moguće: karticom, fakturom, uplatnicom, e-bankingom a za plaćanje iz inostranstva postoji i mogućnost plaćanja PayPal-om.